No Modest Bear – The Qualia “Secret Weapon” (2010)

Den Brooklyn-baserade elektropop-trion The Qualia har under en tid svävat någonstans i utkanten av NMB-radarn, främst på grund av brist på mp3or. Från och med nu befinner de sig dock precis mitti, för idag kom äntligen lite nya låtar som er käre björn ska få dela med sig av. Anledningen till att det nu händer grejer är att gruppen kommer släppa sin andra platta Secret Weapon den 27 april genom WTII Records. Station wagons heter första singeln och här får ni smaka på dennes a- och b-sida varav den senare i form av en remix på Should be home signerad Millieu. Och som om inte det vore nog bjuds vi även på låten Volcanoe, också den från nya albumet. Men nu till det viktigaste: NMB ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Rough Translation:
The Brooklyn-based electropop group The Qualia has over a period floated somewhere in the outskirts of the NMB-radar, primarily because of lack of mp3s. From now on, they are however just Mitti, for today was finally some new songs that you dear bear to have to share. The reason that the stuff happening now is that the trio… See More will be releasing their second album Secret Weapon April 27 through WTII Records. Station Wagon named first single, and here you get a taste of his a-and b-side, the latter in the form of a remix at home Should be signed Millieu. And as if that were not enough, we also put on the song Volcano, also from the new album. But now to the most important:

Original link: http://nomodestbear.blogspot.com/2010/02/qualia.html


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *